North Sea Tai Chi Festival 2019

North Sea Tai Chi Festival 16, 17 & 18 augustus 2019

┬áHet North Sea Tai Chi Festival is een drie daags openlucht Tai Chi en Push Hands Festival wat ik samen met Daan Hengst, Pim van den Broek en Roderik Schoorlemmer organiseer in het prachtige natuurgebied ‘de Banken’ op vijf minuten rijden van het Flevodorp Zeewolde.

We bieden een drie daags openlucht festival met een scala aan toonaangevende internationale leraren in een rustieke setting in het midden van het land. Drie dagen lang kun je allerlei workshops volgen op het gebied van tai chi waarbij de nadruk ligt op interactie en ontmoeting tussen deelnemers en stijlen.

nstc1

Of je nu een absolute beginners bent of al aardig wat jaren tai chi beoefent, het aanbod van workshops is veelzijdig, waardoor er voor iedereen wel iets te halen valt op het festival. Kom ook en geniet drie dagen van rust, ruimte en leuke boeiende contacten met mede-beoefenaren.

nstc2

Relax Enjoy Connect Learn

Op onze website vind je informatie met betrekking tot het open lucht festival dat in augustus gehouden wordt. In een open atmosfeer wordt een uitwisseling tussen tai chi beoefenaren en geïnteresseerden gehouden. Ook als je niet eerder tai chi gedaan hebt is het een leuke kennismaking met deze manier van bewegen.

North Sea Tai Chi Festival 2019

yy