Pushing Hands In Het Park 2018

Pushing Hands In Het Park

Nieuwe data in Oktober: Volgen ASAP

 

In stadspark ‘De Hout’ bij het Hildebrandmonument/ Fontein organiseren we iedere twee weken op zondagmorgen Pushing Hands In Het Park. Een anderhalf uur durende gratis kennismaking met Pushing Hands. Waarbij we iedere keer beginnen met een basisbewegingen in Pushing Hands. Deze Pushing Hands beweging thematisch uitdiepen en de set eindigen met Free Pushing Hands.

In deze inspirerende inter-actieve lessen, met steeds wisselende oefenpartners, onderzoek je kwaliteiten als balans, focus, sensitiviteit, ontspanning, intuitie & gevoel, techniek, neutraliseren, body-mind-heart coordinatie, gronding, flexibiliteit, kracht, snelheid en ademhaling. Geschikt voor alle leeftijden, man, vrouw, beginners, gevorderden, beoefenaren en liefhebbers van Tai Chi, Chi Kung, (Chinese) Martial Arts en andere bewegingsdisciplines.

Doel: Pushing Hands In Het Park is geschikt voor iedereen die het een uitdaging vind en belangstelling heeft om op bewegings en energetisch niveau meer te weten te komen over zichzelf. Ontwikkelen van het begrip ‘luisteren met je handen’. Luisteren met je handen is het vermogen om de energie van de ander en van jezelf waar te nemen en hoe je daar op kan reageren.

 

Nieuwe data in Oktober: Volgen ASAP