Pushing Hands In Het Park 2019

Pushing Hands In Het Park 2019

Nieuwe data in JULI: 7 en 14 met Erich Volke & Daan Hengst in Amsterdam Noord, 21 met Arjen Levison. AUGUSTUS: 16, 17 & 18 tijdens het North Sea Tai Chi Festival in Zeewolde. 

In stadspark ‘De Hout’ bij het Hildebrandmonument/ Fontein organiseren we iedere twee weken op zondagmorgen Pushing Hands In Het Park. Een anderhalf uur durende gratis kennismaking met Pushing Hands. Waarbij we iedere keer beginnen met een basisbewegingen uit Pushing Hands. Deze Pushing Hands beweging thematisch uitdiepen en de set veelal eindigen met Free Pushing Hands.

In deze inspirerende inter-actieve lessen, met steeds wisselende oefenpartners, onderzoek je kwaliteiten als balans, focus, sensitiviteit, ontspanning, intuitie & gevoel, techniek, neutraliseren, body-mind-heart coordinatie, gronding, flexibiliteit, kracht, snelheid en ademhaling. Geschikt voor alle leeftijden, man, vrouw, beginners, gevorderden, beoefenaren en liefhebbers van Tai Chi, Chi Kung, (Chinese) Martial Arts en andere bewegingsdisciplines.

Doel: Pushing Hands In Het Park is geschikt voor iedereen die het een uitdaging vind en belangstelling heeft om op bewegings en energetisch niveau meer te weten te komen over zichzelf. Ontwikkelen van het begrip ‘luisteren met je handen’. Luisteren met je handen is het vermogen om de energie van de ander en van jezelf waar te nemen en hoe je daar op kan reageren.