NORTH SEA TAI CHI FESTIVAL

 

Het North Sea Tai Chi Festival is een drie daags openlucht Tai Chi en Push Hands Festival in Augustus, wat ik samen organiseer met Daan Hengst, Pim van den Broek en Roderik Schoorlemmer in het prachtige natuurgebied ‘de Banken’ op vijf minuten rijden van het Flevodorp Zeewolde.

We bieden een drie daags openlucht festival met een scala aan toonaangevende internationale leraren in een rustieke setting in het midden van het land. Drie dagen lang kun je allerlei workshops volgen op het gebied van Tai Chi waarbij de nadruk ligt op interactie en ontmoeting tussen deelnemers en stijlen.

Of je nu een absolute beginner bent of al aardig wat jaren Tai Chi beoefent, het aanbod van workshops is veelzijdig, waardoor er voor iedereen wel iets te halen valt op het festival. Kom ook en geniet drie dagen van rust, ruimte en leuke boeiende contacten met mede-beoefenaren.

Op onze website North Sea Tai Chi Festival vind je informatie met betrekking tot het open lucht festival dat in augustus gehouden wordt. In een open atmosfeer wordt een uitwisseling tussen Tai Chi beoefenaren en geïnteresseerden gehouden. Ook als je niet eerder Tai Chi gedaan hebt is het een leuke kennismaking met deze manier van bewegen.

Het eerstvolgende North Sea Tai Chi Festival is van 18 t/m 21 augustus 2022. 

 

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is YY.jpg

SMILE And the World SMILES With You