TAI CHI IN HET PARK

Lekker buiten sporten? Ontdek wat jou inspireert. De wonderlijke sport Tai Chi. Verrijk je dagelijks leven. Ontspan je geest. Vitaliseer je lijf. Leer Tai Chi. Superleuke inspirerende lessen in het park. Door Helma Vinke. 

Wil Je Tai Chi Leren? Kom Naar Het Park En Doe Mee. App Helma 06-51238661

Tai Chi In Het Park is met 8 personen per les. Op maandag- en dinsdagochtend van 10.00 tot 10.50 uur. En van 11.00 tot 11.50 uur. Vier lessen per week. Kleine groepjes met persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. In Stadspark De Haarlemmerhout ten zuiden van de kinderboerderij bij het Hildebrand monument/fontein in Haarlem. Volgens de richtlijnen van het RIVM.

De sport Tai Chi is van oorsprong een interne Chinese vechtkunst, waarbij meer gebruik wordt gemaakt van energie dan van spierkracht. Tai Chi is gericht op het in harmonie brengen van lichaam, denken, hart en ziel.

Tai Chi is een bewegingsmethode, die de weerstand verhoogt en de gezondheid van de beoefenaar verbetert. Door beoefening worden blokkades in het lichaam opgeheven en kan de levensenergie goed stromen. Tai Chi kan bijdragen aan de verbetering van de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering en het zenuwstelsel.

De Tai Chi vorm bestaat uit een serie bewegingen en houdingen die langzaam, ontspannen, energievol, ritmisch, vloeiend en harmonieus door de beoefenaar worden uitgevoerd. Met Tai Chi ontwikkel je het optimaliseren van je eigen energie, het bewust worden van je innerlijke kracht en het verhogen van je weerstand.

 

SMILE And the World SMILES With You